Месни хапки

» Плата, хапки и десерти » Месни хапки » Пилешки рулца с банан и бекон

Пилешки рулца с банан и бекон

 Хрупкави пилешки рулца с банан и бекон
за 40 бр.
Поръчай
Цена: 34.99 лв.